Als psychosociale hulpverlener ga ik samen met jou op pad met dat wat werkt voor jou! . Er zijn meerdere mogelijkheden op welke wijze we dat kunnen gaan doen.Als eerste plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat zowel online als fysiek kan plaatsvinden. Na aanleiding van dit gesprek zal er een traject naar voren komen en zullen we samen afspraken maken hoe we verder gaan. Elk traject vraagt om maatwerk en dat is ook datgene wat ik zo leuk vind om te doen!.
Naast het aanbieden van maatwerk kan ik zeggen dat ik alles wat ik aanbied ook zelf heb ondergaan. En dan vooral in het positieve zin van het woord. Het was een bijzondere ervaring om ook zelf client te zijn geweest en/of deelnemer aan een opleiding. Dat maakt mij een betere coach en blijf ik mijzelf ontwikkelen.
Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig geworden dan kan je via het menu MENS en MENS & HOND alles terug vinden wat ik momenteel aanbied als psychosociale hulpverlener.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze informatie of neem direct contact met me op via het contactformulier.

Diensten

Hier vind je informatie over de cursussen en trainingen

Tarieven

Hier vind je meer informatie over de tarieven.

Contact

Vul het contactformulier in en ik zal z.s.m contact met je opzoeken.