Een jaartraject voor jonge honden: begeleiding van puppy tot hun eerste verjaardag!

 

 

Binnenkort start ik met een bijzonder en nieuw concept van groepsbijeenkomsten. Met een groep van 5 à 6 honden – puppy’s in de leeftijd  van 8 tot 14 weken – beginnen we aan een jaartraject.

Tijdens dat jaar leren we van elkaar en krijgen jullie mijn coaching en begeleiding bij alle fases die de honden doorlopen totdat ze de leeftijd van ongeveer 1,5 jaar hebben bereikt. Het gaat om 40 lessen van één uur waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Daar horen ook lessen op locatie bij.

Per groep kunnen er 5 à 6 honden deelnemen, de groep wordt gevormd naar aanleiding van een persoonlijk intake, waarbij ik bekijk of de hond goed in de groep past. Dit is heel belangrijk voor het groepsproces en is ter bescherming van de hond en eigenaar. Mocht de groep niet passend zijn, kijk ik natuurlijk met je mee naar andere mogelijkheden!

Uw investering voor dit jaartraject is per maand een bedrag van € 57,50.

 

Trajecten voor honden vanaf 1,5 jaar

Niet getreurd, ook voor de oudere honden heb ik mogelijkheden! Voor honden ouder dan 1,5 jaar kun je gebruik maken van een kwartaalabonnement. Elk nieuw kwartaal heb je de mogelijkheid om aan te sluiten in een groep van maximaal 6 honden, waarin we samen de les gaan vormgeven. Denk aan  fun lessen, theorie, commando’s aanleren, en verbinding met je hond!  

De abonnementen zijn per kwartaal af te nemen. Dat betekent dat je bij aanvang van elk kwartaal kunt starten in de groep of stopt. Vanwege het groepsproces is het niet toegestaan om tussentijds aan te sluiten. Er kunnen maximaal 6 honden in een groep en de groep wordt door mij samengesteld na een persoonlijke intake.

De kwartalen starten voor het schooljaar 2021/2022 in de volgende weeknummers:

1e kwartaal  (oktober t/m december 2021) week 40

2e kwartaal  (januari t/m maart 2022) week 1

3e kwartaal (april t/m juni 2022) week 14

4e kwartaal, in dit kwartaal valt de zomervakantie. Er zullen dan geen vaste lessen ingepland worden, maar een alternatief programma dat niet op basis van abonnement zal gaan.

Uw investering voor één kwartaal is € 205,- voor 12 lessen van 60 minuten.

 

 

Meer weten of wil je graag deelnemen aan deze lessen? Vul dan het contactformulier in!