Mijn honden

Shuka

Hij mag ondanks zijn pensionering niet vergeten worden. Ik kan over Shuka gewoonweg geen vervelende dingen zeggen. Het is mijn maatje en onze samenwerking ging bij de opstart van mijn bedrijf altijd zo vanzelf, het was een voorrecht om met hem te mogen werken en ik heb hem in die korte tijd dat ik met hem werkte uitermate goed moeten beschermen om niet over zijn grenzen heen te gaan. Bedankt Shuka voor al die mooie momenten die we tot nu toe samen hebben gehad! Voor altijd in mijn hart.Kibo

 

Kibo is Ijslandse hond en altijd enthousiast! Een middelgrote hond  met een speels en zacht karakter. Kibo is 3 jaar en is gek op alles wat beweegt, kan goed optrekken/samenspelen met andere honden en vindt het heerlijk om te knuffelen met mensen. Kibo kan grenzen voor zichzelf bewaken, mits ik dat als eigenaar opmerk en naar luister. Tegelijkertijd kan hij op zoek gaan naar de grenzen van een ander en gaat daar slim mee om. Een mens gerichte hond met een vrij karakter.

Jerry

“Aaaaaah!” is, vaak de eerste reactie van mensen als ze Jerry zien/ontmoeten. Zulke positieve reacties typeren haar karakter en zeker ook haar omgang met mensen. Jerry is een echte dame met een vriendelijk en aandoenlijk karakter. Ze kan zichzelf goed verkopen, maar vergeet daarbij haar eigen belangen zeer zeker niet! Jerry woont bij  Lieke , een vriendin die de samenwerking tussen ons wel zag zitten, ik ben dankbaar dat ik deze kanjer wekelijks bij me mag hebben. 

Heather

Heather was de hulphond van mijn partner en heeft ruim 6 jaar bij ons in huis geleefd. Heather heeft ervoor gezorgd dat mijn partner weer naar buiten durfde en mooie stappen maakte in zijn herstel. Naast hulphond was ze ook een maatje voor de andere honden in huis en voor alle gezinsleden. Helaas hebben wij Heather op 3 juli 2021 moeten laten inslapen, maar wij zijn haar dankbaar voor haar liefde en aanwezigheid!

Jase

Jase is onze golden doodle van 4 jaar. Jase is het bewijs dat niet alle honden coachhonden kunnen worden. Hij is pas bij ons komen wonen toen hij 1,5 jaar oud was en bleek ontzettend gevoelig. Vermoedelijk heeft hij het vertrouwen in mensen verloren bij zijn vorige eigenaren. Met de juiste begeleiding bij ons in huis kan Jase inmiddels conflicten met anderen uit de weg gaan en laat hij weinig agressief gedrag meer zien. Jase geniet nu volop van lange wandelingen en interactie met de gezinsleden!